Percheziţii într-un dosar de „furt cu combustibili” din camioane Recomandat

Percheziţii într-un dosar de „furt cu combustibili” din camioane

10 percheziții domiciliare au fost efectuate joi, 7 septembrie în județele Neamț și Iași într-un dosar în care care viza furt de combustibil care ar fi avut loc într-o perioadă de mai mult de un an, provocând un prejudiciu de peste 175.000 de lei. Un ieşean şi un nemţean au fost prinşi în flagrant în timp ce sustrăgeau 200 litri de motorină dintr-un TIR.

„Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că în perioada martie 2022 – iulie 2023, 8 persoane, cu vârste cuprinse între 36 și 57 de ani, din județele Neamț și Iași, șoferi în cadrul unei societăți comerciale, ar fi efectuat mai multe transporturi de combustibil de proveniență petrolieră, de la depozite centrale către pompe de distribuție cu amănuntul.
Cu prilejul transportului, în perioada amintită, cele 8 persoane ar fi sustras combustibil, în repetate rânduri, creând societății un prejudiciu de peste 175.000 lei.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe terminale mobile și combustibil susceptibil a fi sustras”, a declarat inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Cei 8 suspecţi, toţi angajaţi ca şoferi în societatea prejudiciată, au fost aduşi la audieri cu mandate de aducere. Joi, 7 septembrie, în urma administrării probelor, cei 8 au fost reținuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de infracțiuni de delapidare.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.