Pe ce drumuri este restricționată circulația în România. Unde se circulă pe un fir

Pe ce drumuri este restricționată circulația în România. Unde se circulă pe un fir

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 24 Aprilie 2023, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

Referitor la condițiile meteo-rutiere, la nivelul țării se circulă în general pe un carosabil uscat, fără precipitații, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale, în creștere pe drumurile naționale de la intrările în marile orașe.

Circulația rutieră rămâne restricționată, din cauza căderilor de pietre de pe versanți, pe DN 7CC – Centura Călimănești, la kilometrul 3+150 de metri, orașul Călimănești, județul Vâlcea. Traficul se desfășoară pe un singur fir, alternativ, cu ajutorul semafoarelor și semnalizat cu balize și indicatoare.

În funcție de condițiile meteo, se vor executa mai multe lucrări de reparații în județul Vâlcea, pe:

DN 7A, km. 30+800 – 31+200 de metri, în extravilanul localității Malaia, se execută lucrări de tăiere arbori periculoși, între orele 08:00 – 16:00. Circulația rutieră se închide în reprize de câte 20 minute, dirijată de piloți de trafic;
DN 67, km. 196+100 – 197+100 de metri, în extravilanul mun. Râmnicu Vâlcea, se execută lucrări pregătitoare pentru montare parapet, în intervalul orar 08:00 – 16:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloți;
DN 67, km. 135+500 – 195+000 de metri, pe raza localităților Milostea – Troian, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, între orele 08:00 – 18:00. Circulația rutieră se desfășoară 1/2 din cale, în zona trecerilor pentru pietoni, dirijată de piloți de trafic.
Conduceți cu atenție, adaptând viteza la condițiile de trafic și drum, păstrând o distanță de siguranță între autovehicule și respectând toate regulile de circulație!


ETC IVECO GALATI


STAREA TRANSPORTURILOR-RADU DINESCU

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.