Patru răniți după un accident cu două microbuze Recomandat

Patru răniți după un accident cu două microbuze

Două microbuze şi un autoturism au fost implicate, vineri dimineaţă, într-un accident rutier produs în municipiul Sibiu. Patru persoane - şoferul unuia dintre microbuze şi cei trei pasageri - au fost transportate la spital. Traficul în zonă a fost îngreunat.

UPDATE - Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au stabilit că în accident au fost implicate două microbuze de transport persoane şi un autoturism.

”Astfel, din cercetări a reieşit că şoferul unui microbuz (53 de ani, din Tălmaciu) în care se aflau 21 de pasageri ar fi intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani, condus pe aceeaşi direcţia de mers, microbuz în care se aflau 3 pasageri. În urma impactului, microbuzul a fost proiectat în autoturismul din faţa sa, condus de o femeie în vârstă de 23 de ani, din Avrig. Toate cele 3 autovehicule spre deplasau spre centrul oraşului”, a transmis IPJ Sibiu.

În urma accidentului, au fost răniţi şoferul în vârstă de 56 de ani şi cei trei pasageri pe care îi transporta.

Cercetările în acest caz continuă.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul rutier s-a produs pe strada Vasile Milea din municipiul Sibiu, acolo intervenind 3 echipaje SMURD, dintre care un echipaj cu medic, un echipaj de descarcerare, dar şi un echipaj SAJ.

”Din primele informaţii este vorba de 2 microbuze şi un autoturism, în care se aflau aproximativ 25 de persoane. 4 persoane au primit îngrijiri medicale şi vor fi transportate la spital”, a transmis ISU Sibiu.

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, accidentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distantei regulamentare în mers, cele 3 maşini fiind implicate în coliziuni faţă - spate.

Traficul este îngreunat şi se circulă alternativ, dirijat de poliţiştii rutieri.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.