O vedetă de televiziune și-a rupt gâtul după ce a fost lovit de camion Recomandat

O vedetă de televiziune și-a rupt gâtul după ce a fost lovit de camion

Prezentatorul MTV Nev Schulman a declarat că și-a rupt gâtul într-un accident care a implicat bicicleta sa și un camion la începutul săptămânii.

Prezentatorul "Catfish" a spus că se așteaptă să "se recupereze complet". Pe Instagram, Schulman a distribuit videoclipuri cu el în spital, precum și radiografii ale rupturii.

Nev Schulman a declarat că este "norocos" să fie în viață după ce și-a rupt gâtul într-un accident care a implicat bicicleta sa și un camion la începutul săptămânii.

Prezentatorul TV, cunoscut mai ales pentru filmul documentar "Catfish" din 2010 și serialul TV cu același nume, a postat o lungă postare pe Instagram pe 10 august, împărtășind detaliile accidentului și ale recuperării sale.

El a declarat că coliziunea a avut loc în timp ce se îndrepta să își ia fiul de la școală pe 5 august.

"Nu am reușit niciodată să-mi iau fiul de la școală pe bicicletă", a scris el. "De fapt, într-un fel, mă bucur că nu am făcut-o. Am fost singur la impact. Eu și camionul. Și apoi cred că pavajul. Am fost singur și inconștient". 

Schulman a fost dus la spital, unde a aflat întreaga amploare a rănilor sale.

"Mi-am rupt gâtul", a scris el. "C5 și C6 ca să fiu exact. Fracturi stabile. Nu sunt paralizat. Mâinile mele au fost un semn de întrebare acolo pentru un minut, dar corpul uman este incredibil și la fel sunt și OAMENII."

"Sunt norocos să fiu aici, în viață, în picioare și să-mi îmbrățișez familia, proiectat să mă refac complet", a adăugat el, menționând că medicii i-au spus că "mulți oameni cu răni similare nu vor mai merge niciodată".

În caruselul foto însoțitor, bărbatul în vârstă de 39 de ani a împărtășit un instantaneu al ultimei săptămâni, inclusiv radiografii ale rănii sale și o fotografie a cicatricei sale chirurgicale.

Postarea absolventului "Dancing with the Stars" conținea, de asemenea, o fotografie a soției sale, Laura Perlongo, stând lângă el pe patul de spital și un videoclip cu cei trei copii ai cuplului îmbrățișându-l.

Detalii AICI


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.