O trecere de pietoni a fost amenajată în mijlocul unui câmp

O trecere de pietoni a fost amenajată în mijlocul unui câmp

Autoritățile dintr-o comună ieșeană au făcut o trecere de pietoni într-un câmp. Pe DJ282a, între localitățile Iepureni și Larga Jijia, a fost amenajată o trecere de pietoni, fix în mijlocul câmpului.

Mai mult, aceasta este prevăzută și cu indicatoare, să fie observată din timp de șoferii care circulă pe acest drum. Nu știm cu exactitate pe cine deservește această trecere de pietoni, însă în niciun caz nu avea ce căuta acolo, în mijlocul câmpului. Cei care cunosc situația din zonă spun că aceasta este o risipă de bani publici și că poate fi folosită de animalele care pasc pe câmpuri. Primarul comunei Movileni, Constantin Hodoroabă, susține că această trecere este cuprinsă în proiectul de reabilitare a drumului DJ282a

Nu este un film sau vreo glumă. O trecere de pietoni a fost amenajată în mijlocul unui câmp dintr-o comună din județul Iași. Culmea este că aceasta este semnalizată cu panouri reflectorizante, pentru a fi vizibilă și pe timp de noapte. Deși nu sunt pietoni în zona respectivă, asta nu a oprit autoritățile să o cuprindă în proiectul de reabilitare a drumului județean DJ282a. (bzi.ro)


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.