O tânără de 18 ani a murit şi un tânăr de 19 ani a fost grav rănit după un accident de CAMION

O tânără de 18 ani a murit şi un tânăr de 19 ani a fost grav rănit după un accident de CAMION

O adolescentă în vârstă de 18 ani a murit şi un tânăr de 19 ani a fost rănit în urma unui accident rutier care a avut loc marţi după-amiază în judeţul Suceava, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un TIR, în evenimentul rutier fiind implicat şi un autocar.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, poliţiştii au fost anunţaţi marţi după amiază în legătură cu producerea unui accident rutier pe DN 2, între localităţile Siret şi Bălcăuţi, în eveniment fiind implicate un autoturism, un autocar şi un TIR.

Oamenii legii au stabilit că şoferul autoturismului nu a păstrat distanţa corespunzătoare şi a lovit din spate un autocar. În urma impactului, maşina a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu TIR-ul care circula regulamentar. În accident s-au înregistrat două victime, o fată de 18 ani şi un băiat de 19 ani, ambii aflaţi în autoturism.

Adolescenta era inconştientă în momentul în care cadrele medicale au ajuns la faţa locului, acestea începând manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, fata nu a putut fi salvată.

Tânărul de 19 ani a fost dus la spita.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.