O șoferiță a murit în Germania după ce a intrat în spatele unui camion condus de un șofer român

O șoferiță a murit în Germania după ce a intrat în spatele unui camion condus de un șofer român

Accidentul a avut loc în urmă cu câteva zile pe A 30, lângă Osnabruck, în momentul în care camionul articulat condus de un român în vârstă de 44 de ani a trebuit să frâneze puternic în zona joncțiunii Nahne, din cauza unei mașini negre care i-a tăiat fața pentru a ieși de pe autostradă, notează ziarulromanesc.de.

Aflată în spatele TIR-ului, într-o Dacia Sandero, o femeie de 44 de ani a frânat de asemenea, însă nu același lucru l-a făcut și șoferul unei mașini Skoda care venea din urmă. Impactul dintre cele două autovechicule a fost cumplit, Dacia Sandero fiind proiectată în autocamionul românesc. Șoferița de la volanul Daciei a fost scoasă în stare gravă din mașină, însă, din păcate, ea a decedat la spital. Șoferul mașinii de culoare neagră care i-a tăiat calea TIR-ului condus de român și care a provocat accidentul e căutat acum de polițiști.

Totodată, poliția locală a deschis o anchetă și împotriva unui bărbat, pasager în altă mașină, care filma cu telefonul mobil momentele de după accident, când era resuscitată victima, pe asfalt, scrie site-ul poliției germane.
Citeşte întreaga ştire: O șoferiță din Germania a murit într-o Dacia Sandero, după ce s-a izbit de un TIR condus de un român

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.