O polițistă a murit după ce mașina în care se afla a fost acroșată de camion Recomandat

O polițistă a murit după ce mașina în care se afla a fost acroșată de camion

O agentă de poliție în vârsta de 21 de ani din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov a murit în urma unui accident rutier produs pe Drumul Național 13.

Conform primelor verificări, autospeciala Poliției ar fi fost acroșată de remorca unui TIR care a derapat într-o curbă, deoarece carosabilul era umed, transmite g4media.ro.

În urma producerii accidentului, traficul pe DN13 a fost blocat, în zona Pădurii Bogății.

„La faţa locului au fost direcţionate echipaje ale Poliţiei Rutiere şi ale Serviciului Criminalistic, pentru a efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor care au condus la producerea accidentului. Primele date obţinute de la faţa locului indică faptul că, într-o curbă la dreapta, pe fondul carosabilului umed, semiremorca ansamblului auto a derapat, ceea ce a condus la pătrunderea acesteia pe sensul opus de mers, unde a acroşat autospeciala la volanul căreia se afla o tânără agent de poliţe, în vârstă de 21 de ani. Din nefericire, colega noastră a suferit leziuni incompatibile cu viaţa”, transmit oficialii IPJ Braşov.

Traficul a rămas blocat din cauza poziției în care se aflau ambele autovehicule la momentul accidentului, poziție care face imposibilă circulația rutieră.

Polițiștii au rămas la fața locului pentru a efectua cercetările și măsurătorile necesare, urmând ca traficul să fie reluat după finalizarea verificărilor şi îndepărtarea vehiculelor de pe şosea.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov sunt profund îndureraţi de pierderea tinerei noastre colege. Rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată, faţă de care transmitem condoleanţe şi întreaga noastră susţinere!”, au transmis oficialii IPJ Braşov.


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.