O persoană a murit la impactul cu un camion Recomandat

O persoană a murit la impactul cu un camion

La data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier.

“Din primele cercetări a reieșit că, un bărbat de 31 de ani, din Ususău, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 682, în afara localității Ususău, a intrat in coliziune cu un autocamion. În urma impactului, pasagerul autoturismului, un bărbat de 30 de ani, și-a pierdut viața, iar șoferul autoturismului a fost rănit și transportat la spital. Testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului autocamionului a indicat că acesta nu se afla sub influența alcoolului, iar șoferului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice“, arată IPJ Arad.

 

Cercetările sunt continuate într-un dosar penal, întocmit pentru ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

“Accident rutier produs între un autoturism și un autotren, pe DJ 682 înainte de localitatea Lipova dinspre Ususău. În urma accidentului au rezultat două victime (doi bărbați) încarcerate, printre care una decedată, iar cea de-a doua victimă era în stare de inconștiență, prezentând semne vitale. Pompierii au acționat pentru extragerea victimelor din autoturism, ulterior victima care prezenta semne vitale fiind preluată de către echipajul medical și transportată la spital cu elicopterul SMURD“, arată ISU Arad.

 


ASCET SERVICE FORD TRUCKS


CEFIN CAMION FEST

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.