O persoană a murit după impactul dintre un camion și o autoutilitară Recomandat

O persoană a murit după impactul dintre un camion și o autoutilitară

Un accident rutier grav a avut loc, duminică dimineața, pe Autostrada A1, pe sensul de mers Timișoara – Deva, la kilometrul 394. O autoutilitară ai intrat în coliziune cu camion cu semiremorcă iar, în urma impactului, o persoană a decedat.

 

accident autoutilitara 01
„Cele 3 echipaje ale Secţiei de Pompieri Ilia, specializate în descarcerare, prim ajutor şi stingere, au găsit pe autostrada A1 la km 394, la locul impactului dintre o autoutilitară şi un autotren, 2 victime încarcerate. Cei doi bărbaţi se aflau captivi în cabina autoutilitarei care s-a izbit violent de remorca autotrenului. Concomitent cu operaţiunile de descarcerare s-au desfăşurat manevrele medicale. Din nefericire, şoferul autoutilitarei a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, în timp ce pasagerul din autoutilitară a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat la UPU Deva în stare gravă. Pentru investigaţii medicale a fost dus la spital şi şoferul autotrenului”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

accident autoutilitara 02
Circulația a fost întreruptă pe banda 1 și pe banda 2, traficul fiind deviat pe banda de urgență. Cauza probabilă a evenimentului este adormirea la volan.

accident autoutilitara 03

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.