O persoană a decedat, doi copii răniți după accidentul dintre un camion și un autoturism Recomandat

O persoană a decedat, doi copii răniți după accidentul dintre un camion și un autoturism

Un accident deosebit de grav s-a produs, marți seară, în localitatea Valea Anilor din județul Mehedinți. După ce un autoturism s-a izbit de un camion, o femeie a murit și alte trei persoane, între care doi copii, au fost transportate la spital. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri.

Un camion a intrat în coliziune cu o maşină în Mehedinți. În urma impactului, trei persoane din autoturism, şoferul şi doi copii, au fost rănite, iar o femeie şi-a pierdut viaţa. Şoferul autotrenului a refuzat îngrijirile medicale.

O tânără de 30 de ani a murit şi alte trei persoane, între care doi copii, au fost duse la spital, marți seara, după ce o mașină s-a izbit de un camion în localitatea Valea Anilor, județul Mehedinți. La accidentul de pe DN 56 A acționează două echipaje de pompieri. La sosirea echipajelor de salvatori, trei victime din autoturismul implicat aveau nevoie de îngrijiri medicale, acestea suferind răni multiple.
Două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit, marți seară, pentru salvarea victimelor unui accident rutier, produs între un autocamion și un autoturism, pe DN 56 A, la intersecția cu localitatea Valea Anilor.

Un bărbat (40 de ani) și doi copii (7, respectiv 9 ani) au fost preluați de către echipajele medicale SAJ, în stare de conștiență și transportați la cea mai apropiată unitate spitalicească. Din păcate, o femeie a fost declarată decedată de către medici. Potrivit ISU, cea de-a cincea persoană implicată în accident, șoferul camionului, a refuzat să i se acorde prim ajutor.

„La sosirea pompierilor, trei persoane din autoturismul implicat în accident necesitau îngrijiri medicale, acestea suferind politraumatisme. Victimele, un bărbat in vârsta de circa 40 de ani și doi minori cu vârste de 7, respectiv 9 ani, au fost preluate de către echipajele medicale SAJ, în stare de conștiență și transportate la spital”, a anunțat ISU Mehedinţi.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.