O importantă autostradă se închide în Germania

O importantă autostradă se închide în Germania

Închiderea completă a unei secțiuni a autostrăzii A4 din Germania: În două weekend-uri din iulie, în plin sezon de vacanță, autostrada de lângă Köln va fi complet închisă.

Aceasta înseamnă că șoferii trebuie să se pregătească pentru întreruperi grave în trafic. Pentru mulți călători în vacanță, acest lucru poate însemna nevoia de a găsi rute alternative și de a călători mai mult. Autoritățile cer răbdare și înțelegere și să vă planificați călătoria din timp pentru a minimiza orice inconvenient cauzat de închiderea autostrăzii.

Autostrada A4 va fi complet închisă în ambele sensuri între nodurile Bensberg și Untereschbach. Închiderea totală va avea loc în două weekend-uri din iulie: 12-15 iulie și 19-22 iulie. Șoferii trebuie să se pregătească pentru restricții semnificative de trafic, relatează 24rhein.de. Acestea se vor aplica nu numai autostrăzii, ci și drumurilor de deviere între Bergisch Gladbach/Overath. Primele lucrări de înlocuire a structurii viaductului „Untereschbach”, care poartă A4 peste drumul L136, sunt aproape de finalizare. În ultimele săptămâni, a fost construită o schelă portantă care să susțină vechea structură. Lucrările finale programate pentru cele două weekenduri din iulie presupun închiderea completă la trafic a tronsonului de autostradă


IVECO eDAILY


CAMION FEST 2024
      

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.