O femeie șofer de camion conducea sub influența drogurilor. Victime: o camionetă și 2 motocicliști Recomandat

O femeie șofer de camion conducea sub influența drogurilor. Victime: o camionetă și 2 motocicliști

Femeia conducea sub influența canabisului și cu o viteză de două ori mai mare decât viteza maximă admisă pentru drum. Ea a fugit după ce a provocat un accident rutier soldat cu patru răniți, dintre care unul grav, la sensul giratoriu de acces spre Las Torres de Cotillas (Murcia), pe drumul N-344, potrivit unor surse din Benemérita într-un comunicat.


Concret, șoferul unei camionete a suferit răni grave în accident, în timp ce alte trei persoane, dintre care doi motocicliști, au fost rănite de diferite grade.

Ancheta a culminat cu arestarea unei femei în vârstă de 43 de ani , cetățean spaniol din Murcia, ca presupusă autoare a infracțiunilor contra siguranței rutiere, conducere vădit imprudentă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influența drogurilor- în special a canabisului - și crearea unui risc grav pentru siguranța traficului prin vărsarea de motorină.

Accidentul a avut loc la 2 august la kilometrul 6.000 al drumului N-344, care leagă Alcantarilla de Valencia, la sensul giratoriu de la accesul spre Las Torres de Cotillas.

Aparent, un camion a intrat în sensul giratoriu fără să respecte prioritatea de trecere și a intrat în coliziune cu o camionetă care circula corect în sensul giratoriu, provocând răni grave șoferului camionetăi. Șoferul camionului și-a continuat drumul fără să oprească.

Gărzile civile din cadrul sectorului de circulație din Murcia s-au deplasat la locul accidentului și au constatat că vehiculul responsabil de accident a lăsat în urmă resturi și lichide, care au provocat căderea, ulterioară motocicliștilor și a unui alt vehicul din cauza condițiilor alunecoase de pe carosabil, scrie presa spaniolă.


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE


MAN PRE-IAA AUSTRIA
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.