O femeie caută martori, după ce soțul ei a fost ucis într-un accident de camion. „Poliția vrea mortul vinovat” Recomandat

O femeie caută martori, după ce soțul ei a fost ucis într-un accident de camion. „Poliția vrea mortul vinovat”

Soția bărbatului ucis în accidentul teribil pe o șosea din republica Moldova cere un proces de judecată echitabil. Femeia a rămas singură cu trei copii și caută martori la teribilul accident petrecut la sfarsitul lunii decembrie în apropiere de Chișinău.

 Accidentul s-a produs pe 27 decembrie pe un tronson al șoselei Balcani. Un camion cu viteză mare a intrat pe banda de sens opus și s-a izbit de o Toyota Prius V, condusă de un șofer în vârstă de 47 de ani, tată a trei copii.

Camionul a strivit literalmente mașina, șoferul a murit pe loc.

Soția acestuia, care se afla pe scaunul pasagerului din față, a reușit să iasă singură din mașina accidentată. Cu răni, a fost transportată la spital.

„Nu știu cum am supraviețuit, pur și simplu este de neconceput și ajutorul lui Dumnezeu că cei trei copii ai mei nu au fost lăsați singuri. Din toată mașina, doar locul meu și ușa sunt întregi. Îmi amintesc totul, de la început până la sfârșit. Am ieșit singură din mașină și am încercat să-l trag pe soț afară”, spune femeia, care intenționează să ducă cauza în judecată, cerând dreptate.

Femeia caută martori ai accidentului.

„Îmi amintesc cum camionul a început să se deplaseze de-a lungul drumului, dar conform zvonurilor, reprezentanții companiei care deține camionul au început deja să” prelucreze” poliția. Există informații că vor să-l recunoască pe soț ca vinovat. accidentul. Sper mult în decența politistilor”, spune femeia, vaduvă.

„Mi s-a spus că există o astfel de practică atunci împing totul pe decedat, astfel încât cei vii vor primi mai puțină pedeapsă, dar îl cunosc pe soțul meu, și mulți oameni nu vor minți: nu a existat o persoană mai cinstită, pedantă și corectă până în măduva oaselor, mereu a condus după reguli. În cinstea memoriei lui, nu vreau nedreptate”, spune femeia, conform point.md.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.