O familie s-a trezit cu camionul în casă: ”Peretele a venit peste pat” Recomandat

O familie s-a trezit cu camionul în casă: ”Peretele a venit peste pat”

Un cuplu din Scoreiu, Județul Sibiu s-a trezit cu o cisternă în sufragerie. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă nu este pentru prima dată când astfel de accidente se întâmplă.

Casa lor, amplasată într-o curbă, a fost lovită și anul trecut. Localnicii spun că în zonă, șoferii circulă ca pe autostradă, deși viteza e limitată pe alocuri la 30 de kilometri pe oră. Oamenii cer măsuri suplimentare, inclusiv amplasarea unor radare fixe, relatează ProTV.

Cu câteva zile în urmă, în jurul ore 5 si jumătate dimineața, familia din casă s-a trezit cu o cisternă în sufragerie. Din fericire, se aflau în altă cameră.

„Peretele a venit pe pat cu cărămizi, vă dați seama ce putea fi”, a spus Corina Popa, prorpietartul casei afectate.

Nu este prima dată când șoferii vitezomani le-au pus viața în pericol. Anul trecut, s-a întâmplat de cel puțin ori. O mașină de mare tonaj le-a distrus colțul casei și o parte din gard.„Am vrut liniște, logic, de aia am plecat de la oraș, să venim la țară și avem parte doar de surprize”, a spus Corina Popa, prorpietartul casei afectate.

Acum, oamenii încearcă din nou să repare stricăciunile.

A fost montat un parapet de siguranță.


În luna februarie a anului 2022, a fost montat un parapet de siguranţă de DRDP Braşov pe DN la Scoreiu. Totodată s-a îmbunătăţit şi semnalizarea verticală în curba DN1 de la km 270+800. Cea mai importantă modificare a fost însă introducerea limitei de 30 km/h în zona curbelor (până acum era 50). Cu toate acestea, probelemele nu au încetat să apară.

„Hornul a fost rupt în două părți, partea de sus și la fel jos a fost fisurat. Plus că tot acoperișul în sine a fost mișcat”, a spus Ovidiu Bolhan, prorpietartul casei afectate.

Noapte sau zi, șoferii merg ca pe autostradă pe Drumul Național 1, în localitatea Scoreiu, se plâng localnicii.

„Ce să mai… Că pe trotuar ți-e frică să mergi! Pe lângă șosea. S-a pus o limită de 30 de km la oră dar degeaba că nu se respectă. Au fost multe accidente în curba asta, în porțiunea asta”, a spus un localnic.(oraddesibiu.ro)


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.