O dubă condusă de un român, spulberată de camion în Austria

O dubă condusă de un român, spulberată de camion în Austria

Un transportator de colete român a murit miercuri după-amiază, într-un accident rutier în Niederneukirchen (districtul Linz-Land), în Austria. Imaginile de la locul impactului sunt teribile și pentru curierul român, salvatorii n-au mai putut face nimic, scrie cotidianul regional Volks Blatt.


Accidentul a avut loc la începutul după-amiezii de miercuri, la intersecția Wolferner Strasse cu străzile Schmidberg și Ruprechtshofen. Românul, care conducea o camionetă plină cu colete, s-a ciocnit violent cu o semiremorcă.
Forța impactului a fost atât de puternică, încât ambele vehicule au fost aruncate pe pajiștea alăturată șoselei. Șoferul dubei a rămas blocat în vehicul și a trebuit să fie eliberat de pompieri, care au folosit foarfece de salvare. Dar orice ajutor a venit prea târziu pentru el, fiind declarat mort la locul accidentului. Șoferul camionului a fost, de asemenea, salvat din cabină de către serviciile de urgență și dus la spitalul din Linz, după acordarea primului ajutor. (libertatea.ro)


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.