O autoutilitară a intrat într-un autoturism. Un bărbat, rănit Recomandat

O autoutilitară a intrat într-un autoturism. Un bărbat, rănit

Un bărbat a fost rănit într-un accident rutier produs în această dimineață la ieșire din Piatra- Neamț spre Bacău. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme și un camion, al cărui șofer nu a păstrat o distanță suficientă față de autovehiculul din fața sa.

La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada General Nicolae Dăscălescu din Piatra-Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 54 ani, din Vâlcea, conducea o autoutilitară, din direcția Piatra-Neamț spre Bacău, nu ar fi păstrat o distanță regulamentară fată de un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Piatra-Neamț, intrând în coliziune cu acesta.

Ulterior, ultimul autoturism ar fi fost proiectat pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani, din Piatra-Neamț, rezultând vătămarea corporală a acestuia.

Persoanele implicate în evenimentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat insp. Ciofu Ramona- IPJ Neamț.


CAMION FEST 2024


CARAVANA SCANIA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.