O autostradă a fost închisă după un grav accident de camion

O autostradă a fost închisă după un grav accident de camion

În urma unui grav accident pe autostrada A2, două persoane și-au pierdut viața. Poliția a blocat inițial autostrada în ambele direcții.

În dimineața zilei de luni, după un accident mortal produs în timpul nopții, traficul a fost grav afectat pe autostrada A2. Autostrada a fost complet blocată pe ambele sensuri în districtul Schaumburg, între nodurile rutiere Rehren și Lauenau. Puțin după ora unu noaptea, un camion a rupt glisiera mediană. Potrivit unui purtător de cuvânt al poliției, citat de agenția de știri dpa, cele două persoane aflate în vehicul au decedat.

Un reporter aflat la fața locului a relatat că vehiculul de mare tonaj, care circula în direcția Berlin, a lovit frontal, fără să frâneze, un stâlp metalic de susținere a unui panou de semnalizare. Martorii oculari au declarat că, înainte de accident, camionul a virat brusc spre stânga.

Din cauza impactului puternic, camionul s-a dezmembrat, iar cabina șoferului a fost complet distrusă. Resturile vehiculului s-au împrăștiat pe ambele sensuri de mers. O posibilă cauză a accidentului ar putea fi micro-somnul șoferului, care ar fi adormit la volan, iar apoi, speriat, a tras brusc de volan.
Poliția încearcă acum să stabilească cauza exactă a accidentului. Parchetul a trimis o echipă specializată la locul accidentului, pe această importantă rută est-vest din Germania, pentru a colecta dovezi și a putea reconstrui ulterior desfășurarea evenimentelor.


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.