Nu sunt drumuri închise sau restricţionate din cauza condiţiilor meteorologice

Nu sunt drumuri închise sau restricţionate din cauza condiţiilor meteorologice

Compania Naţională de Adrministrare a Infrastructurii Rutiere ()anunţă că, duminică, nu sunt drumuri închise sau restricţionate din cauza condiţiilor meteorologice, dar ninge în multe dintre zonele ţării. Până la ora 12.00, drumarii au împrăştiat aproape 12.000 de tone de material antiderapant.

”În intervalul 05.01.2019, ora 17:00 – 06.01.2019, ora 12:00, drumarii de la CNAIR au acţionat pentru a menţine practicabilă, în condiţii de siguranţă, reţeaua rutieră din ţara noastră cu 1.187 utilaje şi au răspandit aproximativ 11.950 tone material antiderapant”, a anunţat, duminică, CNAIR.

Direcţiile regionale din Timişoara, Braşov şi Cluj au distribuit cea mai mare parte a materialului antiderapant, în multe judeţe înregistrându-se ninsori abundente.

 

”Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, au transmis reprezentanţii CNAIR.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.