Noua LISTĂ cu țările pentru care este nevoie de izolare sau carantină la sosirea în România

Noua LISTĂ cu țările pentru care este nevoie de izolare sau carantină la sosirea în România

Autoritățile române au modificat lista țărilor în cazul cărora este nevoie de o carantină sau izolare de 14 zile la intrarea în România, potrivit Institutului Național de Sănătate din România.

Lista cu noua ”zonă galbenă” intră în vigoare de luni, 27 iulie, iar pe ea se află 44 de state:

Africa de Sud, Arabia Saudită, Argentina, Armenia, Azerbaidjan, Bahrain, Bolivia, Bosnia și Herțegovina. Brazilia. Capul Verde. Chile. Columbia, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Eswatini, Guatemala, Honduras, Insulele Turks și Caicos, Insulele Virgine ale Statelor Unite, Irak, Israel, Kazahstan, Kârgâzstan, Kosovo, Kuweit, Luxemburg, Macedonia de Nord, Maldive, Mexic, Moldova, Muntenegru, Oman, Palestina, Panama, Peru, Puerto Rico, Qatar, Republica Dominicană, Rusia, Serbia, Singapore, Statele Unite ale Americii și Surinam.

Carantina persoanelor care vin din aceste țări aflate în ”zona galbenă” se instituie la domiciliul persoanei, la o locație declarată de aceasta sau, după caz, într-un spațiu special desemnat de autorități.

Ultima oară când lista a fost actualizată a fost pe 7 iulie. Atunci, pe lista verde erau 44 de țări, călătorii care veneau din restul lumii având nevoie de carantină sau izolare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.