Neamț. Camion plin cu cherestea, confiscat de polițiști Recomandat

Neamț. Camion plin cu cherestea, confiscat de polițiști

Un camion încărcat cu 47 metri cubi de cherestea fără acte a fost confiscat de polițiștii nemțeni.

Totodată, a fost deschis un dosar penal.
„La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 23:50, patrula de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Roman a oprit pentru verificare, pe artera ocolitoare, din municipiul Roman, un ansamblu de vehicule ce transporta material lemnos, condus de un bărbat de 41 de ani, din județul Suceava.

Deoarece existau suspiciuni cu privire la corectitudinea documentelor ce însoțeau transportul de material lemnos, ansamblul de vehicule a fost condus, pentru continuarea verificărilor, la Ocolul Silvic Roman.

La data de 6 octombrie a.c., în urma verificărilor realizate a rezultat faptul că, documentele de însoțire ale transportului au fost introduse cu întârziere în aplicația specifică, iar materialul lemnos transportat prezenta diferențe față de cantitățile și speciile prezentate în documente.” – a transmis Poliția Neamț

Polițiștii nemțeni au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transportul cu orice mijloc de transport a materialelor lemnoase în volum de peste 10 m.c. neînsoțite de documente specifice de transport.

„Totodată, s-a procedat la indisponibilizarea volumului de 47,82 m.c. cherestea, în valoare de 45.000 de lei precum și a ansamblului de vehicule, în valoare de aproximativ 200.000 de lei.” – a mai spus Poliția Neamț.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.