Mașină făcută praf după ce a intrat într-un CAMION cu cereale

Mașină făcută praf după ce a intrat într-un CAMION cu cereale

Două persoane au fost grav rănite în această seară după ce mașina în care se aflau a intrat în plin într-un vehicul de mare tonaj.

Accidentul s-a petrecut în intersecția recent resistematizată de la intrarea în Șendreni, cauza fiind, din nou, o neacordare de prioritate. Încălcarea regulii a dus la impactul între un Logan MCV în care se aflau un bărbat de 66 de ani și soția sa, de 60 de ani, și un tir care transporta cereale. În urma impactului, ambii ocupanți ai autoturismului au fost grav răniți. A fost nevoie de intervenția mai multor ambulanțe SMURD și autospecialelor de la ISU Galați care au intervenit pentru acordarea primului ajutor.

 

”La locul evenimentului s-au deplasat două ambulanțe SMURD și o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Galați, împreună cu o ambulanță SAJ. Pompierii au acordat primul-ajutor pentru două persoane dintr-un autoturism, policontuzionate. Bărbatul, în vârstă de 66 de ani este conștient, dar soția acestuia,în vârstă de 60 de ani,este inconștientă, cu multiple traumatisme. Ambele persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean în vederea acordării ajutorului medical de specialitate”, precizează reprezentanții ISU Galați. La fața locului au rămas în continuare mașini de la Pompieri care să intervină în cazul scurgerii de combustibil. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs coliziunea.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.