Ministrul „Zero KM de autostradă” se întoarce la șefia Ministerului Transporturilor

Ministrul „Zero KM de autostradă” se întoarce la șefia Ministerului Transporturilor

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, marţi seară, că va trimite preşedintelui Klaus Iohannis propunerile pentru ministerele Dezvoltării şi Tranposturilor, după ce Comitetul Executiv al PSD a votat. Propunerile sunt Daniel Suciu, liderul deputaţilor PSD, pentru Dezvoltare şi Răzvan Cuc pentru Transporturi.

Cuc a mia fost minstru al Transporturilor între ianuarie și octombrie 2017. Atunuic a promis 90 de kiloemtri de autostradă și a realizat zero. In afara sectorului de 15 km dintre Dumbrava si Margina dat in circulatie pe 6 martie 2017, tronson care face parte din Autostrada A1 Lugoj-Deva si care a fost finalizat inca din decembrie 2016, Ministerul Transporturilor nu a fost in stare sa deschida traficul pana la sfarsitul anului 2017 nici macar pe segmente de drum noi, perfect circulabile, precum Autostrada A10 Sebes-Turda loturile 3 si 4, sau Varianta de Ocolire Caracal.

*Cu două facultăți private

Alexandru-Răzvan Cuc, în vârstă de 36 de ani, a fost secretar executiv al PSD Giurgiu din 2014 şi purtător de cuvânt al organizaţiei judeţene PSD Giurgiu. În 2012, a reprezentat Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD) la alegerile locale  şi a obţinut un loc de consilier judeţean, apoi a candidat din partea PP-DD la alegerile parlamentare din 2012 pentru Camera Deputaţilor şi devine, în acelaşi an, prim-vicepreşedinte al PP-DD. În ceea ce priveşte studiile, Alexandru Cuc are licenţă în Drept şi Economie. A absolvit în 2012 Facultatea de Drept şi Administraţie Publică a Universităţii Hyperion, Bucureşti, începută în 2009. A studiat şi Economia, la Universitatea Americană, Bucureşti, în perioada 2002-2006. Cuc a fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor, în perioada octombrie 2015 - mai 2016, consilier judeţean PP-DD în perioada 2012-2016. Din 2012 până în 2017 a fost director general al Zonei Libere Giurgiu. În anul 2017 a fost o perioadă de câteva luni, ministru al Transporturilor. Mai mult, a fost administrator al companiei de panificaţie la care este administrator, SC Pan D'Or SRL, în perioada 2010-2012. Cuc a fost expert asistent al Direcţiei Politici Economice din cadrul Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA) în perioada 2007-2010. De asemenea, a fost expert al Diviziei Pieţe Interne, MECMA, timp de un an, între 2006 şi 2007.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping