Microbuz cu 6 persoane s-a răsturnat. Tracta o platforma pe care se afla un alt microbuz Recomandat

Microbuz cu 6 persoane s-a răsturnat. Tracta o platforma pe care se afla un alt microbuz

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din municipiul Sibiu, cu lovituri la umăr, după ce microbuzul în care se aflau şase persoane s-a răsturnat pe DN1, în localitatea Cristian, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

„Trei echipaje SMURD din cadrul ISU Sibiu au intervenit de urgenţă pentru acordarea de asistenţă medicală pentru şase persoane care se aflau într-un microbuz care s-a răsturnat pe DN 1,Cristian. La faţa locului, echipajele SMURD au evaluat medical toate persoanele implicate şi au oferit îngrijiri medicale. O persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 43 de ani, a fost transportată la UPU Sibiu cu un traumatism de umăr. Celelalte cinci persoane au refuzat transportul la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Microbuzul care s-a răsturnat avea cinci pasageri străini şi tracta o platformă pe care se afla un alt microbuz. Sensul de mers Sibiu – Sălişte este blocat pe DN1, la km 323+800, în afara localităţii Cristian, potrivit Poliţiei.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.