Metallica pleacă în turneu cu 14 camioane Iveco S-Way Recomandat

Metallica pleacă în turneu cu 14 camioane Iveco S-Way

IVECO, care proiectează, produce și comercializează vehicule comerciale ușoare, medii și grele, își continuă parteneriatul cu legendara trupă Metallica pentru etapa europeană a turneului mondial M72 al formației.

În timp ce Metallica se pregătește să încânte fanii din întreaga Europă, IVECO este gata să susțină turneul prin soluții de transport ecologice, inițiative de implicare a camionagiilor și proiecte pentru a da înapoi comunităților locale. Turneul se va opri în nouă orașe europene din mai până în iulie: Munchen, Milano, Viena, Helsinki, Copenhaga, Oslo, Clisson, Varșovia și Madrid. Parteneriatul a fost dezvăluit în noiembrie 2024, în timpul lansării gamei complete de vehicule IVECO reînnoite 2024, videoclipul oficial de lansare a produsului prezentând melodia "It's Electric", interpretată de Metallica.

LOGISTICĂ SUSTENABILĂ PENTRU FLOTE

Transportul terestru pentru etapa europeană a turneului Metallica M72 Tour va fi îmbunătățit cu o flotă multi-energie IVECO pentru a sprijini trupa în reducerea impactului asupra mediului pe măsură ce își mută echipamentele și aparatura de producție între locații. Convoiul va include 10 vehicule grele IVECO S-Way alimentate cu gaz natural lichefiat (LNG) și 4 camioane IVECO S-Way alimentate cu motorină regenerabilă. Utilizarea acestor carburanți cu emisii reduse de carbon, care sunt disponibile astăzi la scară largă, va contribui la reducerea impactului turului pe șosea în ceea ce privește emisiile de CO2.

Sprijinul logistic suplimentar va fi asigurat de un convoi complementar format din 2 vehicule electrice IVECO S-eWay (primul camion de mare tonaj născut electric și fabricat integral de IVECO), 2 camioane IVECO S-Way LNG și 1 camion IVECO S-Way alimentat cu motorină regenerabilă. Un vehicul electric cu pile de combustie IVECO S-eWay se va alătura flotei în Spania pentru ultimele date ale turneului. Flota IVECO pentru Metallica este complet conectată și monitorizată de la distanță 24 de ore din 24, 7 zile din 7, prin intermediul Centrului de Uptime pentru Clienți al mărcii.

Pentru realimentarea vehiculelor de-a lungul traseelor către locurile de concert, IVECO va profita de parteneriatul său cu Shell. Rețeaua de stații de alimentare a companiei energetice va furniza carburanți cu emisii reduse de dioxid de carbon pentru a permite vehiculelor să realizeze un traseu de transport cu emisii reduse, într-o prelungire a acordului în curs de desfășurare cu IVECO pentru dezvoltarea în comun a unor soluții energetice cu emisii reduse de dioxid de carbon și foarte eficiente. Shell va achiziționa credite de carbon pentru emisiile echivalente de CO2 calculate de la puț la roată care nu au putut fi evitate sau reduse prin utilizarea de combustibili regenerabili.

AUTOBUZE DE TRANSFER CU IMPACT REDUS

Serviciul de transfer al echipajului către locurile de concert pe parcursul turneului european va fi asigurat de IVECO BUS, marca de autobuze urbane, interurbane și turistice a grupului Iveco. Două microbuze electrice eDaily și un autocar Evadys, compatibil cu motorina regenerabilă, vor fi utilizate în diferitele orașe, asigurând deplasarea sustenabilă și confortabilă a personalului.

EDIȚIE SPECIALĂ A LIVRETULUI M72

Centro Stile al Iveco Group a proiectat o ediție specială pentru întreaga flotă, inspirându-se din culorile care apar pe albumul 72 Seasons al trupei Metallica, care se concentrează pe primii 18 ani de viață, sau 72 de anotimpuri, care sunt plini de creștere și evoluție. Camioanele sunt vopsite în negru cu un finisaj galben strălucitor, iar grila frontală afișează cu mândrie emblematicul logo Metallica. O serie specială suplimentară Metallica, limitată la 72 de camioane de mare tonaj cu echipare exclusivă, va ajunge pe piață în a doua jumătate a anului.

Pe larg AICI


VLASE AMBASADOR F-MAX


STAREA TRANSPORTURILOR - RADU DINESCU

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.