Mașina unei șoferițe, proiectată într-un camion de o autoutilitară

Mașina unei șoferițe, proiectată într-un camion de o autoutilitară

Polițiștii Serviciului Rutier, au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și două autoutilitare.

La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat 51 ani din Orașu Nou, aflat la volanul unei autoutilitare, care tracta o semiremorcă, pe o porţiune de drum în aliniament, marcaj longitudinal discontinuu ce separă sensurile de mers, din direcţia or.Seini înspre mun.Baia Mare, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus în acelaşi sens de o femeie de 36 ani, autoturism pe care l-a proiectat în autoutilitara care îl preceda, condusă de un bărbat de 61 ani din Baia Mare.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pasagerei din partea dreapta faţă a autoturismului, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr. Constatin Opriş” Baia Mare și, care, ulterior a rămas internată.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, în toate cazurile şi le-a fost recoltată câte o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.