Mașină izbită de un camion și aruncată pe câmp

Mașină izbită de un camion și aruncată pe câmp

Cel mai periculos drum național din România, DN2 E85, face victime aproape zilnic. Două femei din județul Iași au ajuns, joi, 14 septembrie 2023, la Spitalul Județean (SJU) Buzău, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit în spate de un camion cisternă.

Accidentul rutier a avut loc, în jurul orei 15.00, pe DN2 E85, în apropiere de intersecția cu DC 111, către Racovițeni.

Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea autocisterna dinspre Râmnicu Sărat către Buzău, un șofer în vârstă de 40 de ani, din Republica Moldova, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe același sens de mers.

După impact, autoturismul la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 40 de ani, din județul Iași, a ieșit în afara părții carosabile. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea șoferiței din Iași și a unei pasagere a acesteia, o femeie în vârstă de 66 de ani, din același județ.

Coliziunea s-a produs după ce șoferița din Iași a încetinit și virat ușor spre acostamentul șoselei, cu intenția de a opri ca să verifice de ce s-a aprins un martor în bord, șoferul camionului înmatriculat în Republica Moldova fiind cel mai probabil luat prin surprindere de manevra acesteia.


VERSUS S03E01


CAMION FEST CEFIN 2023
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.