Mamă eroină și-a sacrificat viața pentru a-și salva copilul din fața unui camion Recomandat

Mamă eroină și-a sacrificat viața pentru a-și salva copilul din fața unui camion

O mamă eroină de 30 de ani și-a sacrificat propria viață pentru a salva viața fiicei sale împingând căruciorul copilului de numai doi ani din calea unui camion care venea amenințător din sens opus.

Rebecca Ableman, o mămică de 30 de ani, asistent medical, a fost ucisă într-un accident teribil în timp ce mergea cu fiica ei de doi ani în timp ce mergeau către un magazin.

Un martor ocular ar fi văzut-o pe Rebecca reușind să împingă căruciorul înainte de a fi lovită de camionul care transporta macarale, în jurul orei 11.20, pe 22 septembrie.

Partenerul ei și tatăl copilului, Chris Tuczemskyi, în vârstă de 34 de ani, a declarat: "Am plănuit să ne căsătorim, dar viața noastră s-a distrus într-o clipă. Fetiței noastre îi este greu să înțeleagă ce s-a întâmplat. Încă mai plânge după mămica ei, mai ales noaptea.
"Știu că mulți oameni s-ar simți supărați pe șofer, dar eu trebuie să mă concentrez asupra fiicei mele".

El a adăugat: "Un martor ocular a văzut că exact în momentul în care camionul a lovit-o pe Rebecca. Altfel, căruciorul ar fi fost măturat de camion.

Presupusul criminal a fost arestat și eliberat pe cauțiune
Un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost arestat sub suspiciunea de a fi provocat răni grave prin conducere periculoasă și de a nu fi oprit la locul unui accident. El a fost eliberat ulterior pe cauțiune, relatează The Sun.


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII E06

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.