Licitație. Autobuze electrice pentru patru orașe

Licitație. Autobuze electrice pentru patru orașe

Ministerul Dezvoltării Regionale a publicat un anunţ în SEAP-SICAP pentru achiziţia a 51 de autobuze electrice destinate transportul public urban, pentru oraşele Alba Iulia, Buzău, Constanţa, Ploieşti, cu o valoare de aproximativ 141 de milioane de lei.

Pe lângă acestea, ministerul mai vrea să achiziţioneze, prin licitaţie deschisă, 15 staţii de încărcare rapidă şi 51 staţii de încărcare lentă în Alba Iulia, Buzău, Constanţa şi Ploieşti.

Astfel, în Alba Iulia MDRAP ar vrea 13 autobuze electrice cu o lungime de aproximativ 12 metri pentru transportul public urban, patru staţii de încărcare rapidă şi 13 staţii de încărcare lentă. Pentru Buzău, MDRAP vrea nouă autobuze electrice, cu aceeaşi lungime, trei staţii de încărcare rapidă şi nouă staţii de încărcare lentă. În Constanţa ar urma să fie cumpărate 20 de autobuze electrice, cinci staţii de încărcare rapidă şi 20 de încărcare lentă. Nu în ultimul rând, ministerul vrea să achizioţioneze pentru Ploieşti încă un lot de nouă autobuze electrice, trei staţii de încărcare rapidă şi nouă staţii de încărcare lentă.


Conform anunţului publicat pe site-ul SEAP-SICAP, termenul limita pana la care pot fi solicita clarificări la documentaţia de atribuire este de 19 zile înainte de data limită pentru depunerea ofertelor.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping