Lăzi de bere pe carosabil după ce un șofer a vrut să evite un animal Recomandat

Lăzi de bere pe carosabil după ce un șofer a vrut să evite un animal

Mulți șoferi care au trecut pe lângă accidentul de la Suchowola, în Swietokrzyskie, au simțit durere văzând cum hectolitri de bere se irosesc. Totul s-a dus pe apa sâmbetei în șanț!

Dimineața de miercuri, 27 decembrie, nu a fost liniștită pe drumurile din județul Kielce. În Suchowola, un camion a ajuns brusc într-un șanț. Din fericire, șoferul de 23 de ani al camionului Volvo a ieșit nevătămat din accident. Mijlocul său de transport a fost complet distrus.

Camionul transporta bere. Lăzile au căzut din semiremorcă și aublocat drumul. Multe sticle s-au spart. Cu toate acestea, nu toată lumea a crezut. La locul accidentului se aflau curioși care căutau în șanțuri în speranța de a găsi sticlele întregi. Dar nu s-a găsit nimic. Pompierii le-au salvat.

Accident cu un camion de bere. Versiunea poliției

Poliția tratează cazul ca pe un accident, întrucât nu au existat victime. Cu toate acestea, pagubele materiale sunt destul de considerabile. Polițiștii în uniformă au deja concluziile preliminare.

Acestea arată că șoferul a încercat să evite să lovească un animal care a sărit pe șosea. Acesta a pierdut controlul mașinii.


IVECO LANSARE BARCELONA


I LOVE DRACULA EP.01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.