La ce sunt bune camerele video montate în spatele camionului

La ce sunt bune camerele video montate în spatele camionului

Mio Technology, liderul pieţei autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp., a lansat pe piaţa din România camerele video auto pentru spatele vehiculului Mio MiVue A20/A20+, accesorii care se conectează la camera de bord principală şi înregistrează simultan cu aceasta, la rezoluţie Full HD, fiecare moment din timpul deplasării cu autoturismul, arată un comunicat al producătorului.

Dispozitivele se montează pe lunetă şi încep să filmeze încă de la pornirea motorului. Mio MiVue A20/A20+ funcţionează numai împreună cu o cameră video auto MiVue din seriile Drive (A20+), respectiv MiVue 7xx (A20), şi pot reda imaginile surprinse direct pe ecranul acestora

Noile camere video auto vin în întâmpinarea nevoilor şoferilor de a înregistra evenimentele petrecute în extremitatea posterioară a vehiculului. Mio MiVue A20/A20+ vor surprinde la rezoluţie 1080p, cu 30 de cadre pe secundă, eventualele incidente din spatele maşinii, care până acum nu puteau fi capturate.

Pentru a asigura obţinerea unor secvenţe de calitate superioară, dar care să nu ocupe rapid spaţiul de stocare al camerei principale, Mio MiVue A20/A20+ utilizează standardul de compresie H.264, care poate, fără a compromite calitatea imaginii, să reducă extrem dimensiunea fişierelor video.

Cele două camere Mio MiVue sunt, de asemenea, echipate cu un senzor CMOS de 1/2,7 inci, iar obiectivul cu diafragmă F2.0 este realizat integral din sticlă şi dispune de filtru infraroşu.

Datorită posibilităţii de reglare a valorii de expunere în 7 trepte, şoferii pot ajusta manual nivelul de luminozitate, totul pentru captarea fidelă chiar şi a celor mai mici detalii, precum plăcuţele de înmatriculare.

Împreună, aceste caracteristici asigură înregistrarea unor imagini de o calitate superioară, atât în timpul zilei, cât şi pe timpul nopţii.

Pentru a asigura capturarea unor imagini clare, fără zone moarte, camerele video auto pentru spatele vehiculului au un unghi larg de vizualizare, de 140 de grade, transformându-se într-un martor ocular fidel în cazurile extreme.

MiVue A20/A20+ integrează un sistem de prindere uşor de ataşat, pe bază de suport adeziv, care poate rămâne fixat pe luneta maşinii, fără ca dispozitivele să fie lăsate permanent în autovehicul, dacă şoferul nu îşi doreşte. Camerele pot fi instalate cu uşurinţă şi în vehiculele de mari dimensiuni, fiind echipate cu un cablu de conexiune mini USB cu lungimea de 7 metri.

Cele două au aceleaşi caracteristici, însă, în funcţie de modelul camerei de bord principale, şoferii pot opta pentru A20, care este compatibilă cu Mio MiVue 698 Dual şi dispozitivele din seriile 78X, respectiv 79X, respectiv A20+, destinată celor care au soluţiile de navigaţie din seria Mio MiVue Drive 50/55/60/65/65 Truck.

Mio Technology este liderul pieţei autohtone de dispozitive GPS şi parte a companiei MiTAC International Corp. Mio dezvoltă şi promovează produse ce permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul serviciilor mobile.

Compania a fost fondată în mai 2002 şi desfăşoară operaţiuni pe pieţele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio are în prezent peste 900 de angajaţi în întreaga lume şi îşi comercializează produsele în peste 38 de ţări.

Produsele Mio sunt distribuite în România prin AROBS Transilvania Software, companie specializată în furnizarea de soluţii IT, înfiinţată la Cluj-Napoca în 1998.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.