Italia. Un șofer profesionist român a murit la locul de muncă Recomandat

Italia. Un șofer profesionist român a murit la locul de muncă

Sorin Frentoaei, de 55 de ani, locuia în Italia, era șofer de camion și lucra la o firmă de transport auto.

Și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic, la locul de muncă, când nimeni nu se aștepta.

Fiul său, Radu, este devastat de durere după pierderea părintelui său.

Sorin și-a găsit sfârșitul pe 7 iulie, într-un tragic accident de muncă.

Bărbatul era șofer de camion, iar în ziua în care și-a dat ultima suflare era pe un șantier.

Sorin a murit în timpul demontării unor schele de pe șantier și încărcarea lor în camionul lui.

Bărbatul a fost găsit, de alți muncitori, strivit între autovehicul și paleții pe care îi manevra cu ajutorul unei macarale pe care o controla de la sol.

Sorin a fost de urgență dus la Spitalul Maggiore din Bologna, însă, a doua zi de la accident, s-a stins din viață. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Sorin Frentoaei locuia în Italia din 1999, împreună cu familia, în San Matteo della Decima, o localitate în comuna San Giovanni in Persiceto, provincia Bologna.

A lăsat în urmă o soție îndurerată și doi fii fără tată.

Radu, băiatul cel mare, a transmis un mesaj sfâșietor, pe rețelele de socializare.

„Tatăl meu, viața mea, inima mea, sufletul meu de ce ai plecat așa? Acum? Cine mai vine duminica la meciurile mele indiferent de prezența mea în teren sau nu? Cu cine mai iau bătaie la table? Cine îmi va da o palmă când va trebui și o îmbrățișare când va fi nevoie? Cine tată? Cine îmi va da exemple, îmi va povesti de experiența sa, și îmi va recomanda care este calea cea corectă? Cu cine mă mai uit la meciurile lui Inter? Cu cine mă mai sfătuiesc eu măi tată măi? Unde ești mai tată măi? De ce m-ai lăsat așa viața mea?

Ai fost și vei fi mereu un exemplu pentru mine, datorită ție și a mamei am o educație corectă, datorită ție pot spune că am ajuns să fiu un bărbat în toată firea și datorită ție sper că pot fi destul de puternic cum erai tu, să pot să trec peste acest moment enorm de distructiv.

Ești pilastrul familiei noastre, tatăl care nu a fost doar tată, dar a fost și cel mai bun prieten și frate pentru mine la bine și la greu. Niciodată nu am crezut că voi ajunge să scriu această scrisoare pentru tine, atât de solar, simpatic și pozitiv, iar acum rămâne tot doar o amintire frumoasă și mă veghezi de sus.

Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața mea și vei fi mereu în gândurile mele iubitul meu tată! Sunt terminat, eu fără tine nu pot să stau, viața e nedreaptă, și a luat un om extraordinar de bun care nu merita acest sfârșit atât de prematur. Te iubesc și te doresc enorm, aș da orice să te am aici. Ești viața mea și sunt mândru de tine pentru ce ai făcut. Fiul tău, Radu”, se arată în postarea făcută de tânăr.


CAMION FEST CEFIN 2023


VERSUS S03E01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.