Italia. Un nou accident între două camioane pe autostradă. Un șofer și-a pierdut viața

Italia. Un nou accident între două camioane pe autostradă. Un șofer și-a pierdut viața

După tragedia petrecută marți, 22 iunie 2021, pe autostrada A1 din Italia, la kilometrul 66, între localitățile Fiorenzuola și Piacenza, un nou accident între două TIR-uri a avut loc în această dimineață de miercuri, 23 iunie, chiar în aceeași zonă.

În urma impactului de astăzi dintre cele două mijloace de transport, care se aflau la kilometrul 68,5 de pe A1, un alt șofer de TIR și-a pierdut viața, relatează ziarul local Il Piacenza.

Era circa ora 09:30 în această dimineață când un automarfar s-a izbit de un alt TIR ce se afla în fața sa pe autostradă, iar șoferul mijlocului din transport aflat în spate a rămas încastrat între fiarele cabinei.

 La fața locului au intervenit în scurt timp un echipaj de descarcerări de la pompieri, o ambulanță și un elicopter medical, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața șoferului.

 Pe autostrada A1 se înregistrează din nou cozi care încep de la Fidenza, în sensul de mers spre Milano, dup ce circulația a fost redeschisă între Fiorenzuola și Piacenza abia în această dimineață, ca urmare a accidentul de ieri.

Nu s-au făcut publice încă informații despre șoferul decedat astăzi, dar despre șoferii morți în tragedia de ieri se știe că sunt amândoi cetățeni italieni rezidenți în regiunea Lombardia. (rotalianul)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.