ITALIA Român, mort după ce a intrat cu duba în camion Recomandat

ITALIA Român, mort după ce a intrat cu duba în camion

Un șofer român de 46 de ani a murit luni, 15 august 2022, pe autostrada germană A3 între intersecțiile Limburg-Süd și Bad Camberg (landul Hessa), după ce a intrat cu duba pe care o conducea în semiremorca unui camion ce staționa din cauza unui blocaj în trafic.

În jurul orei 13:30, românul își conducea pe autostradă duba, cu numere de înmatriculare britanice, în direcția sud. La acea oră, la nivelul așa-numitului „Werschauer Loch” din apropierea localității Brechen (districtul Limburg-Weilburg), se formase o coadă de vehicule, informează ziarul german Bild.

Din motive care nu au fost elucidate încă, șoferul dubei a intrat într-o semiremorcă a unui camion parcat pe banda de urgență, aparent fără nicio tendință de a frâna. În urma coliziunii, conaționalul nostru a suferit răni foarte grave care i-au provocat decesul pe loc.

Extragerea victimei dintre fiarele contorsionate ale dubei, precum și eliminarea vehiculelor avariate de pe carosabil a durat până seara târziu, iar autostrada A3 în sensul către Frankfurt, a fost închisă complet circa o oră și jumătate. Ulterior, traficul a fost reluat doar pe o bandă dintre cele trei.

Ambuteiajele s-au întins pe o distanță de aproximativ 20 km, până la intersecția Diez. După lucrările de curățare și salvare, autostrada A3 a fost complet funcțională abia în jurul orei 19:15. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale în valoare de aproximativ 60.000 de euro, mai precizează sursa citată.


schmitz ecoflex video


schmitz gotha video

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.