Învățătoarea care a fost aproape să fie lovită de camion, dată dispărută Recomandat

Învățătoarea care a fost aproape să fie lovită de camion, dată dispărută

Mobilizare impresionantă de forțe în județul Buzău. O fostă învățătoare dată dispărută, căutată cu elicopterul, drone, câini și ATV-uri, după ce era să fie spulberată de un camion.

Autoritățile din Buzău sunt în alertă, după ce o fostă învățătoare din comuna Zărnești a dispărut fără urmă de acasă de mai bine de o săptămână.

Aurica Popescu, în vârstă de 82 de ani, a fost văzută ultima dată pe 27 iunie, pe un drum agricol situat la marginea localității Cuculeasa, la peste 10 kilometri distanță de casă.

De atunci familia nu a putut să o mai contacteze, iar două zile mai târziu a cerut ajutorul poliției care imediat a pus în aplicare protocolul de căutare.

„Ultima oară a fost văzută joi, pe la 10-10 jumătate de vecini. Ultimul telefon în care a vorbit cu sora ei a fost joi seara la 20.15. De atunci nu mai știm nimic absolut, până sâmbătă seară când am anunțat poliție din Mărăcineni.

Ei de atunci se ocupă, au intrat în casă, pe la cimitir, pe unde ne-am gândit că ar putea fi. La sora ei nu e, nu știm unde ar putea fi. Au fost și informații că ar fi fost văzută pe bordură, lângă Bariera Brăilei, dar și că a fost văzută în tren. 

Cineva din sat a zis că a văzut-o că a plecat spre Buză sau la Ramnic, sensul spre Drumul Național. Polițiștii au venit în fiecare zi”, a declarat nepoata femeii.


IVECO eDAILY


CAMION FEST 2024
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.