Încerca să stingă un incendiu la mașină când a fost lovit mortal de camion Recomandat

Încerca să stingă un incendiu la mașină când a fost lovit mortal de camion

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad precizează că în jurul orei 13:30 pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară pe A1, pe sensul de mers Timișoara – Arad.

La fața locului au fost trimise un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.
„În momentul sosirii forțelor de interventie a fost găsit și o victimă în stare de inconștientă, căzută lângă autoutilitară. A fost solicitat în sprijin și un echipaj SAJ care a continuat efectuarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, victima a fost declarată decedată de către medicul echipajului SAJ”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad. Potrivit acestora „incendiul – care se manifesta la cabina autoutilitarei – a fost lichidat în aproximativ 5 minute de la ajungerea forțelor de intervenție”.

 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe „Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 541, mun. Arad, jud. Arad, un autovehicul a luat foc în mers, iar șoferul a coborât să-l stingă, moment în care a fost lovit de conducătorul unui autocamion, care nu a frânat la timp.

În urma impactului, persoana a decedat. Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și cea de urgență ale sensului de mers Timișoara – Arad, desfășurându-se pe cea de-a doua, cu viteză redusă. Valorile de trafic sunt în creștere, în prezent fiind formată o coloană de vehicule de aprox. 500 metri”. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.