Incendiu uriaș pe Centura București după un accident între un camion și o cisternă Recomandat

Incendiu uriaș pe Centura București după un accident între un camion și o cisternă

Incendiu uriaș în urma unui accident grav pe Centura Capitalei într un TIR și o cisternă. Pompierii intervin de urgență pentru stingerea flăcărilor.

La data de 18 mai a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB Măgurele Jilava, Km 44, arde o cisternă, posibil transport de mălai și un alt autotren de transport marfă.

Până în acest moment au fost identificate două victime: o victimă conștientă care va fi transportată la spital, iar cea de-a două găsită decedată. Din informațiile preliminare cisternă transporta furaje, iar TIR-ul deșeuri metalice.

În cadrul activităților desfășurate a fost descoperit în autotrenul care transporta fier vechi, cadavrul carbonizat al unei persoane, posibil unul dintre șofer.

Incendiu uriaș pe Centura Capitalei


La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Măgurele și ai Serviciului Rutier Ilfov pentru efectuarea activităților din competență.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs ca urmare a unui accident rutier de pe Șoseaua de Centură între un TIR și o cisternă.

Alertate 5 autospeciale de stingere cu apa și spumă, echipajul special de Salvatori, o autospecială de descarcerare, echipajul CBRN și o ambulanță SMURD și un echipaj SABIF.

Autovehiculele implicate în accidentul rutier ard în totalitate, în acest moment se lucrează la localizarea incendiului.

Traficul în zonă este restricționat. Intervenția este în desfășurare, revenim cu informații.

Polițiștii rutieri au asigurat perimetrul locului unde s-a produs evenimentul.


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA


ETC IVECO GALATI

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.