Încă o demisie de răsunet la CNAIR. Șeful Consiliului de Administrație, zburat de Cuc

Încă o demisie de răsunet la CNAIR. Șeful Consiliului de Administrație, zburat de Cuc

Scandalul intern de la CNAIR a ajuns până la ușa premierului Viorica Dăncilă. Șeful cancelariei premierului, Costin Mihalache, și-a dat demisia din funcția de președinte al Consiliului de Administrație al CNAIR.


Surse guvernamentale susțin că Mihalache a vrut să își dea demisia și din funcția de șef al cancelariei, dar premierul Dăncilă a refuzat.

Premierul Viorica Dăncilă i-a cerut ministrului Răzvan Cuc, de la Transporturi, să-l demită pe Narcis Neaga din funcția de director general interimar de la CNAIR. La o zi după solicitarea premierului, Narcis Neaga și-a dat demisia, dar nu înainte de a avea o discuție cu prietenul său, Costin Mihalache, care ocupa în paralel funcția de președinte al CA CNAIR și șef al Cancelariei primului ministru.

 

Ulterior, funcția de director general interimar al CNAIR s-a negociat între ministrul Răzvan Cuc și șeful cancelariei, Costin Mihalache. Cel din urmă a ieșit înfrânt. Nervos, cancelarul și-a depus mandatul de președinte al Consiliului de Administrație al CNAIR. Totodată, a vrut să își dea demisia și din funcția de șef al cancelariei, dar premierul l-a refuzat.

Contactat de Newsweek România, Costin Mihalache, nu a confirmat și nici nu a infirmat că și-a dat demisia din funcția de șef al Cancelariei. "Am renunțat la funcția de președinte CA CNAIR. Atât! Am renunțat pentru că domnul Cuc dorește acolo un om din minister, cu care poate lucra direct. Am înțeles și m-am retras, dar am rămas membru CA", a declarat Costin Mihalache. (newsweek.ro)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping