Înainte să facă prăpăd pe DN1 a vrut să fure un camion Recomandat

Înainte să facă prăpăd pe DN1 a vrut să fure un camion

Avem noi imagini cu elvețianul de 19 ani care îl căuta pe „străbunicul său Dracula” ca să îl ajute „să devină vampir”. Tânărul drogat și fără permis ar fi încercat să fure mai întâi un TIR, înainte de a se urca la volanul unui mașini parcate și a pleca în cursa nebună de pe DN1.

Băiatul a fost filmat în timp ce încerca să intre într-un camion care era parcat în localitatea Făgăraş din Braşov. Nu a reuşit, pentru că acesta era încuiat, iar ulterior a furat mașina pe care a condus-o zeci de kilometri, cu poliţia pe urme.

Camerele de supraveghere l-au surprins în timp ce dădea târcoale unui TIR parcat.

Cum a fost oprit „nepotul lui Dracula”, drogat și fără permis, pe DN1. Polițiștii sunt acuzați că au folosit mașinile cu civili ca scut
Este anchetă la Inspectoratul de Poliţie din Sibiu, după ce agenţii de poliție care au încercat să-l oprească pe tânărul elvețian, drogat şi fără permis, pe DN1, au fost acuzați că ar fi folosit mai mulţi şoferi ca scuturi umane, în ceea ce ei au numit „Operațiunea Năvodul”. Între timp, bărbatul care voia să-l găsească pe „străbunicul” său, Dracula, a fost reţinut şi va ajunge în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Șoferul unei mașini distruse de elvețianul „vampir” a povestit plângând: ”Am fost scut uman. Nu avea cum să ne ocolească”


Andrei Ghica, unul dintre șoferii cu mașini avariate, a vorbit, la Antena 3 CNN, despre cum s-a desfășurat „Operațiunea Năvodul” a polițiștilor.

„În primul rând, nu ne-au tras pe dreapta. Au fost doi agenți de poliție. Unu pe banda întâi, unu pe banda a doua nu mai există altă bandă, e o preudo-bandă de urgență de jumătate de metru. N-ar fi avut loc nicio mașină acolo. Deci nu am fost trași pe dreapta. Am fost opriți pe benzi, efectiv pe benzi, unii pe banda întâi, alții pe banda a doua, în funcție de cum veneam.

Nu ne-a spus nimic nimeni. Cei doi agenți de poliție nu ne-au spus nimic, pentru că ei înțeleg că aveau treabă și s-au dus în spate cu o servietă, dar pe noi ne-au lăsat. Nu știu „du-te mai la dreapta că o să mori” sau „du-te mai la dreapta, că e genocid ce se întâmplă aici”, pentru că un om drogat, nu mai contează cum, a intrat cu 150/h sau cât avea.

Eu eram pe banda întâi, că așa s-a nimerit. În stânga mea fost oprit un om pe banda a doua și tot așa. Am fost în jur de patru rânduri, nu mai știu câți, poate patru sau cinci rânduri de mașini. În fața mea mai era un rând de mașini, adică nu mai era loc să se treacă printre noi. (antena3)


SCHMITZ OKTOBERFEST 2024


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.