Impact violent între un camion și un autoturism

Impact violent între un camion și un autoturism

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 201+500 metri, în afara localității Brezoi, județul Vâlcea, a avut loc o coliziune între o mașină și un TIR.

În urma impactului violent dintre cele două vehicule, autotrenul s-a poziționat transversal pe axul drumului, blocând deplasarea în ambele direcții,

Potrivit oradesibiu.ro, șoferul autoturismului a rămas încarcerat. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și pompierii.

După ce a fost extras dintre fiarele autoturismului, șoferul a fost transportat la spital.

S-au deplasat la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea și Stației de Pompieri Brezoi, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și două autospeciale de descarcerare. Au fost alocate și 2 ambulanțe SAJ. În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un camion, iar în urma impactului a rezultat o victima, încarcerată. Salvatorii vâlceni au extras cu celeritate persoana încarcerată, pe care au predat-o echipajelor medicale. Pompierii militari vâlceni au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor”, transmit reprezentanții ISU Vâlcea.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.


SCHMITZ OKTOBERFEST 2024


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.