Iasmina, fiica celor doi soți morţi în accidentul de camion, postare dureroasă pe FB Recomandat

Iasmina, fiica celor doi soți morţi în accidentul de camion, postare dureroasă pe FB

Iasmina a rămas orfană de ambii părinţi, asta după ce Mara şi Ionuţ au ajuns să fie striviţi sub un TIR pe un drum din Buzău, în urmă cu două zile. Minora e sfâşiată de durere şi nu-i vine să creadă tragedia.


Sâmbătă a fost ultima oară când Iasmina şi-a mai văzut părinţii, căci la scurt timp Mara şi Ionuţ, un bărbat de 36 de ani şi partenera sa de 29 de ani, au murit striviţi de un TIR, într-un grav accident rutier ce a avut loc pe DN 2B în Buzău.
Maşina condusă de către bărbat a încercat să depăşească alte autovehicule, însă acesta nu s-a asigurat şi a intrat frontal într-un TIR care mergea regulamentar.

Cu toţii sunt şocaţi de tragedie, însă cel mai mult suferă Iasmina, copila care acum va fi nevoită să crească fără părinţii săi. Tânăra a publicat pe pagina sa de socializare o imagine de doliu la profilul contului său, iar apropiaţii au ţinut să-i transmită condoleanţe şi putere să treacă peste această tragedie.

De asemenea, tot pe Facebook, zeci de mesaje de regret şi de durere au fost publicate pe conturile de socializare ale Marei şi Ionuţ, tinerii morţi în tragicul accident. Toată lumea e şocată de moartea violentă a celor doi.
Ionuţ a murit pe loc în tragicul accident, iar Mara la doar câteva ore după el, la spital, din cauza rănilor grave cauze de impactul puternic cu TIR-ul. (monitoruldegalati.ro)

Potrivit informaţiilor, maşina pe care Ionuţ o conducea şi în care se afla alături de soţia sa avea o viteză uriaşă, după cum se arată şi pe acul vitezometrului care a rămas blocat după impactul frontal cu TIR-ul de mare tonaj.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.