Hoții au furat un camion cu mașini de curse care valorau 1.500.000$ Recomandat

Hoții au furat un camion cu mașini de curse care valorau 1.500.000$

Remorca tractorului aparține unui atelier de curse Porsche din Florida și conținea mașini de curse și echipamente Porsche în valoare de aproximativ 1,5 milioane de dolari.

Hoții au atacat un atelier de curse Porsche din sudul Floridei și au furat un tractor cu remorcă care conținea patru mașini de curse, piese și echipamente. Tractorul a fost recuperat între timp, dar remorca și mașinile lipsesc încă, conform unui raport de știri local.

Furtul a avut loc duminică dimineața, în jurul orei 3.00. Remorca tractorului și conținutul acesteia au fost furate din proprietatea Rennsport-One, situată în Pompano Beach, Florida. Justin Bellinzoni, proprietarul unității, a declarat pentru știrile locale că imaginile video de supraveghere arată două persoane intrând cu mașina în parcare duminică dimineața devreme. Aproximativ 20 de minute mai târziu, cineva a scos din parcare tractorul cu remorcă care conținea Porsche-urile.

Cu toate acestea, pe baza imaginilor prezentate în reportaj, acestea par a fi modelele Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport pe care Rennsport-One le utilizează în competițiile SRO și IMSA cu specificații GT4. Dacă acesta este într-adevăr cazul, acestea pot valora cu ușurință 200 000 de dolari sau mai mult pe bucată. Combinate cu piesele de schimb și echipamentul care se aflau, de asemenea, în remorcă, este ușor de crezut că valoarea totală este de aproximativ 1,5 milioane de dolari.

Tractorul a fost găsit la câțiva kilometri distanță, însă remorca și încărcătura sa scumpă au dispărut în continuare. Bellinzoni a angajat un detectiv privat care s-a ridicat la cer pentru a căuta cu avionul. Remorca a fost echipată cu un dispozitiv de urmărire GPS, dar până acum nu au avut noroc în găsirea bunurilor furate.

O postare pe pagina de Instagram a Rennsport-One promite o recompensă mare în bani pentru orice pont care duce la recuperarea remorcii și a conținutului acesteia. Biroul șerifului din Broward conduce ancheta și solicită oricărei persoane care are informații cu privire la această infracțiune să contacteze Broward Crime Stoppers la browardcrimestoppers.org sau să sune la 954-493-TIPS. Să sperăm că remorca și conținutul acesteia vor fi recuperate în curând, iar mașinile de curse Porsche vor reveni pe pistă, acolo unde le este locul.


Detalii AICI


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE


MAN PRE-IAA AUSTRIA
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.