Grindeanu vrea ca CNAIR să prezinte, în timp real, evoluția lucrărilor la autostrăzi

Grindeanu vrea ca CNAIR să prezinte, în timp real, evoluția lucrărilor la autostrăzi

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu s-a întâlnit joi cu responsabilii din CNAIR pentru proiectele aflate în derulare. El a precizat că a fost stabilit ca pe site-ul CNAIR să fie postată diagrama Gantt, care va arăta permanent evoluţia lucrărilor.


„Am discutat până acum cu responsabilii din CNAIR despre proiectele pe care le avem în derulare şi în pregătire. Vreau să urmăresc periodic evoluţia proiectelor. Avem multe obiective rutiere care trebuie să fie construite în graficele stabilite. Am stabilit ca pe siteul CNAIR să fie postată diagrama Gantt, care va arăta permanent evoluţia lucrărilor. Aşa nu vor mai apărea interpretări şi informaţii trunchiate în spaţiul public”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook

El a vorbit despre proiectele de infrastructură prioritare.

„Coridoarele 4 şi 9 sunt o prioritate. Sibiu-Piteşti, tunelurile de pe secţiunea E - Lugoj-Deva, A7 -Autostrada Moldovei şi A0 - Autostrada de Centură Bucureşti sunt elementele lipsă ale acestor coridoare. La fel de importante sunt A8, Autostrada Braşov-Bacău, sectoarele de pe Autostrada Transilvaniei, Drumurile expres din Banat, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea”, a explicat ministrul Transporturilor.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.