Grevă generală în Italia împotriva certificatului COVID. Șoferii de camion și transportatorii participă Recomandat

Grevă generală în Italia împotriva certificatului COVID. Șoferii de camion și transportatorii participă

O grevă uriașă va avea loc pe data de 11 octombrie după ce guvernul de la Roma a decis ca angajații să prezinte un certificate verde anti-COVID începând din data de 15 octombrie.

Detalii AICI
Toate sindicatele din transporturi și logistică și-au anunțat participarea la greva generală. Șoferii de camion și lucrătorii din companiile de logistică nu sunt exceptați de la prezentarea certificatului Verde. Acest certificat atestă că respectivul angajat a fost vaccinat împotriva coronavirus.
Italia a devenit prima țară europeană care impune permisele medicale COVID-19 pentru toți lucrătorii. Guvernul italian a aprobat o nouă măsură care face obligatorii certificatele digitale de vaccin atât pentru sectorul public, cât și pentru cel privat. Obligativitatea urmează să se aplice din 15 octombrie și să rămână în vigoare până la sfârșitul anului.


„Extindem obligația permisului verde către întreaga piață a muncii, publică și privată, și o facem din două motive esențiale: pentru a face aceste locuri mai sigure și pentru a face campania noastră de vaccinare și mai puternică”, a declarat ministrul sănătății, Roberto Speranza. a spus presei.


Cine nu este vaccinat după data de 15 octombrie va primi o amendă de 1.500 euro.
Peste 75% din populația Italiei cu vârsta peste 12 ani s-a vaccinat anti-COVID.

Detalii AICI

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.