Grav accident rutier pe Valea Oltului, cu două autoutilitare și un camion Recomandat

Grav accident rutier pe Valea Oltului, cu două autoutilitare și un camion

Un grav accident rutier a avut loc, în noaptea de luni spre marți, pe Valea Oltului, pe DN 7, în zona localității Câineni. În accident au fost implicate două autoutilitare și un TIR, iar în urma evenimentului rutier un șofer de 29 de ani, din Constanța, a fost grav rănit.

UPDATE2: Potrivit IPJ Vâlcea, accidentul s-a produs în jurul orei 00:20, polițiștii Serviciului Rutier fiind sesizați cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc în localitatea Câineni.
Polițiștii ajunși la fața locului au constat că evenimentul rutier a avut loc pe DN7, la km 233+100m, iar implicate în eveniment au fost două autoutilitare și un autotren.

Autoutilitara condusă de un bărbat de 29 de ani, din Constanța, ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu – Vâlcea, a intrat în coliziune frontală cu un autotren ce se deplasa din sensul opus de mers, iar din impact a fost proiectată în semiremorca celeilalte autoutilitare ce se deplasa pe același sens de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă, respectiv, bărbatul de 29 de ani, din Constanța.

 Polițiștii Servciului Rutier au efectuat cercetarea la fața locului, fiind întocmit un dosar penal în care se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitatea a cauzei producerii evenimentului rutier.

 La locul accidentului intervine un echipaj de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ Vâlcea.

Traficul a fost blocat total pe DN1 între Râul Vadului și Câineni și s-au format coloane pe câțiva kilometri.

 UPDATE: Șoferul microbuzului este grav rănit. Acesta a fost scos de echipa de descarcerare dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Potrivit primelor informații victima prezintă mai multe fracturi la nivelul membrelor, dar este conștientă. (romania24.ro)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.