Grav accident cu două camioane într-un tunel din Mehedinți

Grav accident cu două camioane într-un tunel din Mehedinți

Un accident rutier grav avut loc vineri, 11 octombrie, pe DN 6, între localitățile Drobeta-Turnu Severin și Orșova. Au fost implicate două autotrenuri, iar în urma impactului o persoană a suferit leziuni grave, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare la fața locului.

În accident au fost implicate două TIR-uri, unul românesc şi celălalt bulgăresc. Dezastrul s-a produs în tunelul Bahna, după ce unul dintre cele două autotrenuri ar fi pătruns pe contrasens.

Din primele informaţii, un autotren înmatriculat în România, care circula regulamentar, a fost acroşat de un autotren cu numere bulgăreşti, care ar fi pătruns pe contrasens. Autotrenul bulgăresc a raşchetat tunelul, de la un capăt la altul.
„Pe DN 6, între localitățile Drobeta-Turnu Severin și Orșova, județul Mehedinți, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri, în urma căruia o persoană a suferit leziuni grave, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare la fața locului”, a informat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Şoferul TIR-ului înmatriculat în Bulgaria a rămas încarcerat între fiare. După ce l-au extras, pompierii l-au predat în stare gravă echipajului medicilor de pe Serviciul de ambulanţă din Mehedinţi.

Circulația a fost oprită pe DN 6, Defileul Dunării!

„Circulația rutieră este oprită pentru toate categoriile de autovehicule, pe ambele sensuri de mers, pe DN 6, în zona tunelului Bahna, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri”, a transmis DRDP Craiova.
Mai multe imagini AICI


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.