Germania. Șoferiță profesionistă româncă, abandonată de firmă după preinfarct Recomandat

Germania. Șoferiță profesionistă româncă, abandonată de firmă după preinfarct

Dorina Misic, o șoferiță profesionistă română a suferit un preinfarct în timp ce se afla la volanul camionului, pe o autostradă din Germania.

Pe 18 septembrie 2020, șoferița, angajată la o firmă de transporturi din Deva, a evitat moartea și a reușit să evite o tragedie.
Dorina conducea camionul pe autostrada A3, în apropiere de Dusseldorf, când a suferit un preinfarct.
A tăiat toate cele trei benzi, dar a reușit să revina miraculos pe banda de urgență oprind camionul în condiții de siguranță.
Imediat, șoferița a fost transportată la spital, acolo unde medicii au anunțat-o că suferise un preinfarct.
Însă coșmarul tinerei nu s-a încheiat acolo. Au urmat 5 zile de spitalizare, "perioadă în care absolut nimeni din cadrul firmei nu s-a interesat de starea ei".
Dorina a trebuit să-și plătească singură spitalizarea, medicamentația, biletul spre România, dar și ședințele la psiholog care au urmat după accident.
"A fost anunţată firma imediat şi primul lucru care aceştia au întrebat a fost dacă camionul sau marfa au fost deteriorate?
Mai mult de atât, femeia internată la secţia cardiologie a spitalului din Koln a trebuit după primele ore de la internare să meargă să predea camionul colegului care venise să efectueze cursa în locul ei.
Au urmat 5 zile de spitalizare, perioadă în care absolut nimeni din cadrul firmei nu s-a interesat de starea ei, acesta trebuind, la finalul celor 5 zile de internare, să îşi achite spitalizarea şi medicamentaţia din buzunar.
Ca să fie meniul complet, inclusiv biletul către România şi l-a plătit singură, firma neplătindu-i nici până la acest moment măcar diurna pt cele 5 zile în care a fost internată.
În acest moment, femeia urmează şedinţe la un psiholog, cheluielile salariale restante nefiind achitate şi toate serviciile medicale şi transportul către România plătit din buzunarul propriu.", povestește un șofer care o cunoaște pe Dorina.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.