GERMANIA Șofer român, angajat pentru transport de mărfuri, găsit mort în parcare Recomandat

GERMANIA Șofer român, angajat pentru transport de mărfuri, găsit mort în parcare

Moartea unui tânăr din municipiul Huși, Ionuț Sava, este învăluită în mister.

Bărbatul care avea 31 de ani a fost găsit într-o parcare din Germania, în vehiculul pe care era angajat ca șofer pentru transport de mărfuri. Ionuț, spun apropiații, era o persoană plină de viață, prietenoasă și gata să ajute pe oricine. Plecase în străinătate pentru a-și face un rost mai bun și se angajase în Germania, unde, într-adevăr, muncea destul de mult.”Cine crede că este ușor să fii șofer în comunitatea europeană, acela înseamnă că nu știe ce stres este, ce dificultăți întâmpini, mai ales când știi că, orice problemă ai avea tu, trebuie să te descurci mai mult singur”, au reacționat colegii șoferi din Comunitate, la vestea că Ionuț Sava a fost găsit decedat. Trupul neînsuflețit al tânărului va fi adus în țară pentru înmormântare.

Un tânăr de 31 de ani, din municipiul Huși, a fost găsit mort într-o parcare din Germania, în autoutilitara cu care transporta marfă. Acesta se numește Ionuț Sava, iar apropiații săi spun că moartea sa rămâne una învăluită în mister. Ionuț a ținut legătura cu membrii familiei sale până vinerea trecută, când a vorbit la telefon cu fratele său, de asemenea șofer în Comunitatea Europeană. Pentru că apoi tânărul de 31 de ani nu a mai răspuns, iar membrii familiei și-au făcut griji, fratele său din Olanda a mers în Germania, unde a găsit mașina condusă de Ionuț, într-o parcare. Descoperirea a fost șocantă: Ionuț era decedat. Nu prezenta semne de violență la o primă vedere. Avea lângă el câteva doze de energizant, spun apropiații, și nu este exclus să fi suferit un infarct.

Medicii legiști vor stabili însă cu exactitate ceea ce s-a întâmplat. „Dumnezeu să te ierte, colegule, ai plecat mult prea devreme”, au reacționat de rețelele de socializare șoferii cu care Ionuț a lucrat. „Dumnezeu să te ierte, prieten drag! Ai plecat mult prea devreme și ne-ai lăsat cu sufletele sfîșiate, ai fost un băiat extraordinar, plin de fericire, nu duceai grija. Dumnezeu să te aibe în pază, suflet drag!”, a scris și Andrei, unul dintre prietenii tânărului hușean, scrie vremeanoua.ro.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.