Germania. Șofer profesionist român, prins de polițiști cu un record de infracţiuni Recomandat

Germania. Șofer profesionist român, prins de polițiști cu un record de infracţiuni

Un șofer profesionist român a fost prins de polițiștii germani fără plăcuțe de înmatriculare, permis de conducere, documente pentru marfă și tahograf.

El conducea camionul de 40 de tone prin Bavaria, cu destinația Franța. Bărbatul nu avea, de altfel, niciun fel de act asupra lui.
Miercuri seara, în jurul orei 18:30, polițiștii au oprit un camion înmatriculat în România pe raza localității Untersiemau din districtul Coburg, pentru ceea ce trebuia să fie o verificare de rutină, din cauza faptului că plăcuța din față lipsea.
Nu mică le-a fost mirarea agenților atunci când au descoperit că bărbatul de la volan, un român de 46 de ani, circula fără niciun act valabil. Mai exact, nu avea asupra lui un permis de conducere, scriu jurnaliștii de la frankenpost.de, pentru că nu deținuse vreodată unul corespunzător.
Mai mult, tahograful nu era folosit corespunzător și nu avea dispozitiv de plată a taxei de drum.  În semiremorcă,  mai mulți paleți, scaune și  canistre, toate amplasate neregulamentar. La o verificare și mai atentă, polițiștii au descoperit că bărbatul circulase cu peste 110 kilometri la oră chiar înainte de a fi oprit, deși viteza maximă admisă era de 80 de kilometri.
Despre timpii de odihnă nici nu s-a putut discuta, deoarece bărbatul nu avea nicio urmă de document.
Din toate aceste motive, cursa românului către Franța a fost oprită imediat, iar acesta a fost nevoit să plătească o amendă de câteva mii de euro.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.