Germania. Șofer profesionist român, acuzat pe nedrept de trafic de migranți Recomandat

Germania. Șofer profesionist român, acuzat pe nedrept de trafic de migranți

Un șofer profesionist român a anunțat poliția germană că a descoperit mai multe persoane în semiremorca sa.

Refugiații afgani s-ar fi urcat în camion încă din România.Incidentul s-a petrecut sâmbătă seară, 18 septembrie 2021. Șoferul român de camion a sesizat poliția printr-un apel de urgență că, în jurul orei 21:30, când și-a parcat vehiculul într-o zonă industrială din Rheinau Freistett, a găsit mai multe persoane în semiremorcă.

Oamenii legii sosiți la fața locului au găsit patru tineri afgani fără acte de identitate pe care i-au predat unei patrule a poliției federale, potrivit unui comunicat al Poliției din Offenburg.

Românul a fost inițial bănuit de trafic de migranți
Atât șoferul profesionist cât și cei patru imigranți au fost duși la secția de poliție din Offenburg, landul Baden-Württemberg.

Românul a fost bănuit inițial de trafic de migranți, însă ancheta a scos la iveală faptul că cetățenii afgani au intrat neobservați în zona de încărcare a camionului în România.

Românului i s-a permis să părăsească secția fără a fi reținut. Suspiciunea penală împotriva sa cu privire la trafic de migranți nu a fost confirmată.

Tinerii cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani au solicitat azil în Germania și au fost trimiși la biroul responsabil pentru protecția tinerilor după finalizarea procedurilor.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.